RV News RVBusiness 2021 Top 10 RVs of the Year, plus 56 additional debuts and must-see units → ×
 

Go Back   Keystone RV Forums > Keystone Fleet | Keystone RV Models > Travel Trailers
Click Here to Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-05-2017, 03:32 AM   #1
Double b
Member
 
Join Date: Apr 2017
Location: Windsor
Posts: 62
Need help of wiring route

We have a 2014 Laredo 303TG and the front cap marker lights are not working. Did a quick test and no power. looking for help on where the wires would be routed so I can track them back. here is the lights I am talking about;

Click image for larger version

Name:	lights.JPG
Views:	379
Size:	94.5 KB
ID:	13255

The other ones are all working, so I believe that they are run on a different wire.

Any and all help would be welcome.
__________________

Double b is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2017, 03:42 AM   #2
bsmith0404
Senior Member
 
bsmith0404's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Las Cruces
Posts: 3,041
Dumb question, but I'm going to ask it......have you checked the bulbs?

The wiring will most likely be run in the wall behind the front cap. It's possible they go up the sidewall from the lower marker light and then across the front. If you have checked the bulbs and it s definitely a wiring issue, I would suggest dropping the underbelly below the marker light and check the connection where it goes up from the main harness. The three lights are probably all run off of the same pigtail.
__________________

__________________

Brent
2013 Alpine 3500RE
2019 Silverado 2500HD Duramax
U.S. Air Force Retired (25 yrs)
RV Sales Consultant
bsmith0404 is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2017, 07:52 AM   #3
Double b
Member
 
Join Date: Apr 2017
Location: Windsor
Posts: 62
Yep checked the bulbs on all 4 locations. They definitely runs off the same pigtail, looked underneath but no wires showing. was hoping for more of an exact location before cutting into the belly pan.
Double b is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2017, 12:17 PM   #4
chuckster57
Site Team
 
chuckster57's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Location: Modesto
Posts: 12,420
No need to cut. Remove screws or grind off rivets and replace with self tapping screws.
__________________

2012 Copper Canyon 273FWRET being towed by a 1994 Ford F350 CC,LB,Dually diesel.
Airlift 5000 bags, Prodigy brake control, 5 gauges on the pillar.Used to tow a '97 Jayco 323RKS.

Now an RVIA registered tech. Retired from Law enforcement in 2008 after 25+ yrs.
chuckster57 is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2017, 02:12 PM   #5
hankpage
Site Team
 
hankpage's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Venice
Posts: 5,120
Check for wiring in the front storage compartment. The clearance lights on my 5r are run through the propane compartment which is in the same location as your storage compartment. Perhaps you may have pulled apart a wire-nut when storing some gear. With one of the bulbs out, use a continuity tester to see if one of the wires is ground .... you may have lost that connection or it is loose or corroded. All lights may not share the same ground. Good luck, let us know what you find, Hank
__________________
Hank & Lynn
2007 Cougar 290RKS, E-Z Flex, 16" XPS RIBs ( SOLD .. Gonna miss her ... looking for new 5r)
2004.5 Dodge 2500 QC, LB, 5.9HO, WestTach gauges, Ride-Rite
hankpage is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
wiring

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by the Keystone RV Company or any of its affiliates in any way. Keystone RVģ is a registered trademark of the Keystone RV Company.


All times are GMT -8. The time now is 02:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
×