Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×
 

Go Back   Keystone RV Forums > Keystone Fleet | Keystone RV Models > Fifth Wheels
Click Here to Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-28-2022, 01:12 AM   #41
Troy965
Junior Member
 
Join Date: Jun 2022
Location: Larose
Posts: 9
This the tankless in demand surburban water heater . It is gas not electric. The surburban control pad has a power source which I'd assume is on a fuse
Troy965 is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2022, 02:42 AM   #42
Mikendebbie
Senior Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: Austin
Posts: 236
The Suburban IW60 runs off of 12 volt - not AC.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	A7D6F67E-905E-4850-B462-A25D5196D1A7.jpg
Views:	13
Size:	208.2 KB
ID:	40486  
__________________
'19 Chevy 3500 High Country DRW
'18 Montana 3921FB Aggie ‘77
In the sticks near Austin TX
Aussie Gus+Texas Heeler Jimmy
Mikendebbie is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2022, 10:39 AM   #43
Nathan
Junior Member
 
Join Date: Feb 2022
Location: Grand Junction
Posts: 14
That’s what it sounds like to me..but I would still check your fuses by your main breaker.

I hope this helps..please let me know when you resolve this problem.
Nathan is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2022, 11:01 AM   #44
4Buck
Member
 
Join Date: Jun 2021
Location: brookings
Posts: 46
Having trouble with my controller also. Temp only goes to 122 instead of 130 now, and when turning on the recirculation pump the symbol does not come on but the pump does work. The heater works great. Called Suburban and was told they don't have technical support anymore (wow)! I would buy a new controller if I knew this is the problem. Called my dealer and was told they have never had a problem with a controller, they said as long as the heater is working fine to just ride it out? Not sure if it is worth trying a new controller or just hope it doesn't take a crap on me?

Update,
Just so happened my in-command was having issues too, some things would work like awnings and slides but no water pump or lights. I have never had a problem like that, so I did a hard reset and that solved the in-command issue and now my heater controller works like it should also. I know in-command has nothing to do with the water heater so who knows what was up!
4Buck is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
heat, heater, water, water heater

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by the Keystone RV Company or any of its affiliates in any way. Keystone RV® is a registered trademark of the Keystone RV Company.


All times are GMT -8. The time now is 02:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.