Go Back   Keystone RV Forums > Welcome to KeystoneForums.com! > Forum Admin, News & Member Account Info
Click Here to Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-11-2019, 07:22 AM   #1
depush
Member
 
Join Date: Mar 2018
Location: Lansing
Posts: 35
Site didn't work when I needed it

Hi,

We just returned from a 60-day trip. There were some issues along the way. One, in particular, was rather serious and time-dependent.

I tried to access this website to get any insight I could. I couldn't use it. No matter what I tried –differnet browsers, different devices, different browsers on different devices– I could not get passed a recurring splash screen saying there was a fatal error, too many redirects. When logging in I entered a circular hell requiring me to log in repeatedly. I made a new account, still no go.

I am writing to you now from the same machine and browser that failed repeatedly before.

I used the 'contact us' form to try to get assistance with this aggravating matter but never heard from anyone.

Obviously, the usefulness of this website has dropped considerably.

I don't know what the problem was but there are serious problems with either the coding or comms regarding what is required to use this site under various conditions.
__________________

depush is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2019, 08:45 AM   #2
TN Traveler
Member
 
Join Date: Sep 2018
Location: Middle Tennessee
Posts: 32
Sorry to hear of your troubles.
We’ve been on the road for more than 100 days and if I had an internet connection I could access the forum...
Currently in Saskatchewan.
__________________

__________________
Barry & Lisa
2010 Cougar 26RLS
2016 F250 Supercab 4x4 Gasser
B&W Companion

TN Traveler is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2019, 10:33 AM   #3
LHaven
Senior Member
 
LHaven's Avatar
 
Join Date: Feb 2019
Location: Wickenburg
Posts: 400
I've seen the "too many redirects" issue on my own mobile device. I've found that it indicates that my login session has expired, and when I try to fetch pretty much any info at all, that message appears. The solution is to go back to the initial page and tap on the "login" control, which usually logs me in immediately without having to go through a password screen. Once the site knows who I am, the "too many indirects" behavior magically disappears. Try this.
__________________
2019 Cougar 26RBSWE
2019 Ford F-250
LHaven is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2019, 11:24 AM   #4
ctbruce
Site Team
 
ctbruce's Avatar
 
Join Date: Dec 2015
Location: Kansas City
Posts: 3,410
Sorry that the site was not available when you needed it. In lieu of this event, we have reluctantly let our Minister of Silly Walks, take a walk. Hopefully this issue will not happen again.Click image for larger version

Name:	624bbbf5b3c8a293950c8ed24a0c4eef.jpg
Views:	25
Size:	23.2 KB
ID:	23164
__________________

Chip Bruce, RPh
Kansas City, MO
2016 Impact 312
2017 Silverado 3500HD SRW
ctbruce is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2019, 08:52 AM   #5
depush
Member
 
Join Date: Mar 2018
Location: Lansing
Posts: 35
Quote:
Originally Posted by ctbruce View Post
Sorry that the site was not available when you needed it. In lieu of this event, we have reluctantly let our Minister of Silly Walks, take a walk. Hopefully this issue will not happen again.Attachment 23164



Attached Images
   
depush is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 05:47 AM   #6
LewisB
Member
 
LewisB's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Tucson
Posts: 92
Clear Your Browser Cache

I've never had a time/location in which I could not log in to this forum (as long as I had internet service). I HAVE encountered the "...too many redirects..." issue with other sites; the problem was with my phone, not the site I was trying to visit.

If you have this problem again, go to "settings" on your phone and clear the browser cache for whatever browser you are using. Then start from scratch and log in again. That has always worked for me.
__________________
Brad
2017 F350 DRW CC 4x4
2018 Raptor 353TS
2019 Can Am Maverick Sport XRC - the "Blue Goose"
LewisB is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 06:03 AM   #7
captcolour
Senior Member
 
captcolour's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Verona, KY
Posts: 271
Not sure the OP was just using mobile devices, but when I have log in problems with the phone, it is time for a reboot of the phone. I think we forget that phones are computers and need to be restarted/rebooted to clear out the ram and caches which can cause it to get hung up and not work properly.
__________________
2016 Alpine 3600RS
2017 F-350 DRW diesel
captcolour is offline   Reply With Quote
Old Today, 12:56 PM   #8
depush
Member
 
Join Date: Mar 2018
Location: Lansing
Posts: 35
I appreciate the 'did you try, and, I always do this' comments. But as my original post states, I tried all of that and more. I'm a tech. I know problem solving techniques. Note I am using one of the exact same comps and browsers now that didn't work before.
depush is offline   Reply With Quote
Old Today, 01:02 PM   #9
sourdough
Site Team
 
Join Date: Feb 2014
Location: W. Texas
Posts: 7,277
If you are a tech you know electronic things hiccup at times. I've experienced the same thing in the past, posted my concern and within a day or two it was fine; same machine, same network, same me.....Hopefully it's working OK for you now.
__________________
Danny & Susan wife of 51 years
2014 Ram 2500 6.4 4x4 CC
2014 Cougar High Country 319RLS
sourdough is offline   Reply With Quote
Old Today, 01:27 PM   #10
Harleydodge
Senior Member
 
Join Date: Jun 2017
Location: Kingston
Posts: 291
It likely wasn't the site, or the OP's devices.
Just his location, and the DNS his ISP was resolving to.
It happens. Flushing DNS can sometimes work.
__________________

__________________

2013 Raptor 310ts Toy Hauler
2017 Dodge Ram 6.7l CTD DRW Laramie Longhorn
2008 FLHTC Harley.

Harleydodge is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by the Keystone RV Company or any of its affiliates in any way. Keystone RVģ is a registered trademark of the Keystone RV Company.


All times are GMT -8. The time now is 10:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.