Go Back   Keystone RV Forums > Keystone Tech Forums > General RV Issues
Click Here to Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-12-2017, 08:06 PM   #11
srvnt
Senior Member
 
srvnt's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Huntington Beach, Ca
Posts: 187
So I made a snare, shaped the wire into a long oval shape, stuck it down the toilet into the tank where the cutout was (I maneuvered the cutout around the tank with the flusher and by draining until it was directly under the toilet). I then tapped the snare on the bottom of the tank until the snare wire was round, slid the wire over to the center of the cutout, slowly pulled the snare wire until it tightened up and squeezed to a taco shape to pull it out. The plywood backing was long gone. Pain in my butt for so long, RRRRRRR!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_3283.jpg
Views:	37
Size:	323.7 KB
ID:	14100  
__________________

__________________

2013 Passport 2890RL GT
2015 Silverado CC LTZ 4x 2500 Diesel
HB Cal
srvnt is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2017, 09:26 PM   #12
cvin
Senior Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: tucson
Posts: 153
so glad that issue is over for you!
that was crazy
__________________

__________________
2015 Outback Terrain 230
cvin is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2017, 10:16 PM   #13
rsl
Member
 
Join Date: May 2016
Location: Eastern Shore of MD
Posts: 64
But you are going to mail it to Keystone, right? Put a note with it something to the affect you left something in my RV and I thought you might want it back....
rsl is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2017, 03:03 AM   #14
Dave W
Senior Member
 
Dave W's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Near Saratoga Springs,
Posts: 530
hmmmmmm! Maybe that's why our 5ers black tank is so slow draining and has been since the very first time. Unfortunately, the pipe from toilet to tank has a 30-45* angle so would have a problem snaring anything there or even getting a an endoscope type camera in there - I've tried. I just do a strong back flush which seems to work - and even got the sensors working right yesterday after a mega flush.

Good job getting that out
__________________

__________________
Dave W, traveling with my DW, Susan and poodlepups, Callie and Molly with a 2011 F250 CCLB 6.7, B&W hitch and hauling a 2014 Montana HC 343RL
Dave W is online now   Reply With Quote
Reply

Tags
tank

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -8. The time now is 11:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
This forum is owned and operated by Social Knowledge, LLC. It is not authorized or endorsed by the Keystone RV Company and is not affiliated with the Keystone RV Company or its related companies in any way. Keystone RV® is a registered trademark of the Keystone RV Company.