Go Back   Keystone RV Forums > Keystone Tech Forums > Keystone Questions
Click Here to Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-14-2018, 06:01 PM   #11
HuskerNtx
Junior Member
 
Join Date: Jul 2017
Location: Carrollton
Posts: 4
Thanks!
Found out it was two 40 amp fuses to the converter which is located behind the false wall in the front storage compartment. Easy fix but if I continue to have a problem I will look into changing out the breaker.
Thanks again!
__________________

HuskerNtx is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2018, 07:39 AM   #12
ChuckS
Senior Member
 
ChuckS's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Mountain Home, Idaho
Posts: 200
So you had blown reverse polarity fuses on the converter... wonder how this occurred.. usually these will blow if someone is replacing a battery and accidentally hooks up the battery leads backwards for even just a split second..

They should not blow otherwise.....under normal conditions... I’d be wondering why they blew ....
__________________

ChuckS is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
alpine, fuse, keystone, landing gear

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -8. The time now is 08:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
This forum is owned and operated by Social Knowledge, LLC. It is not authorized or endorsed by the Keystone RV Company and is not affiliated with the Keystone RV Company or its related companies in any way. Keystone RV® is a registered trademark of the Keystone RV Company.