Go Back   Keystone RV Forums > Keystone Tech Forums > Technical Corner
Click Here to Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-21-2018, 04:02 AM   #11
JRTJH
Site Team
 
JRTJH's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Gaylord
Posts: 13,064
Glad things are working now. I'd say, based on your statements, your dealership is one of the better ones. You took it in, got same day service and the repair was done to your satisfaction. Definitely a keeper !!!
__________________

__________________
John



2015 F250 6.7l 4x4
2014 Cougar X Lite 27RKS
JRTJH is offline   Reply With Quote
Old 09-21-2018, 07:32 AM   #12
travelin texans
Senior Member
 
travelin texans's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Location: Picacho Peak Rv Resort
Posts: 1,194
Quote:
Originally Posted by bobbecky View Post
Maybe if they had real wiring diagrams, the people putting these rigs together could get them wired properly
Are you kidding??
With as many floor plans as they have & as often as they change them they'd have them so miswired no one could cipher which schematic they might have used on which floor plan. You have to realize most of the folks throwing these things together aren't the sharpest pencil in the drawer & the others don't give a sh##! And not an electrician among'em!
__________________

__________________

Danny & Linda
Fulltime since '08
2013 Redwood 36FB (FOR SALE)
2013 Denali 3500 DRW D/A
travelin texans is offline   Reply With Quote
Old 09-21-2018, 03:04 PM   #13
Local150
Senior Member
 
Join Date: Aug 2018
Location: prophetstown
Posts: 129
Good 4 you,,, enjoy your camper
Local150 is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2018, 07:25 AM   #14
TimandMarilyn
Junior Member
 
Join Date: Sep 2018
Location: Centennial
Posts: 5
We have a 2019 cougar as well. That sounds like a glitch in your system, our in-command doesn't do that. I think its definitely a warranty wiring issue...
TimandMarilyn is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2018, 07:36 PM   #15
wobly
Member
 
Join Date: Apr 2018
Location: Colorado Springs
Posts: 32
Quote:
Originally Posted by Firewall View Post
Maybe a programming glitch? I have the same system, turns on most of the lights but if I shut off the bedroom lights, only the bedroom goes off.
^^This. We have the In-Command system in our 29BHS and the switch in the bedroom only affects the bedroom lights.
__________________

wobly is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
light

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by the Keystone RV Company or any of its affiliates in any way. Keystone RV is a registered trademark of the Keystone RV Company.


All times are GMT -8. The time now is 11:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.