Go Back   Keystone RV Forums > Keystone Fleet | Keystone RV Models > Lite Weight Trailers
Click Here to Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-13-2011, 07:26 AM   #1
pollockd
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: Ontario
Posts: 44
Front Landing gear stopped working

Hi,

I have a Laredo and the front landing gear won't go down. Think I figured it out though. The motor is working fine. On the motor side of the gear, there is a gold colored metal sleeve that has 2 holes in it. There is nothing in them. The rear landing gear do have 2 small screws in the holes. Not sure if they are screws or rivits in them, but I'm bringing the TT in this week to get it fixed. Still under warranty.

Anyone have a similar problem?

Dave
__________________
TT Keystone Laredo 291TG
Viking Pop-Up Trailer
TV 2008 Dodge RAM 1500 Hemi Big Horn
pollockd is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -8. The time now is 10:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
This forum is owned and operated by Social Knowledge, LLC. It is not authorized or endorsed by the Keystone RV Company and is not affiliated with the Keystone RV Company or its related companies in any way. Keystone RV® is a registered trademark of the Keystone RV Company.