Go Back   Keystone RV Forums > Keystone Fleet | Keystone RV Models > Fifth Wheels
Click Here to Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-20-2018, 05:42 AM   #1
Gwoody
Junior Member
 
Join Date: May 2017
Location: Horseheads
Posts: 13
Lippert 4 pt level system cougar 337FLS

Error on the LCD display can only operate manually. Is there a way to reset the system? Thanks for any assistance.
__________________

Gwoody is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2018, 05:47 AM   #2
Dorrie
Member
 
Join Date: Sep 2017
Location: Cartersville
Posts: 54
All I can offer till someone has a better answer, Hubby had problems with out Montana HC. He goggled and couple of videos helped him.
__________________

Dorrie is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2018, 05:47 AM   #3
chuckster57
Site Team
 
chuckster57's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Location: Modesto
Posts: 7,871
You probably need to “rehome” the jacks. Make sure everything is clear, extend the rear jacks 6-8 inches. Then press and hold retract until all jacks start to retract, let go and ALL THE JACKS will retract. Once they have, you should have cleared the error and can lift the front back up.

MAKE SURE YOUR TV ISNT UNDERNEATH the front.

If it’s ground control 3.0 that system is very sensitive to low voltage.
__________________

2012 Copper Canyon 273FWRET being towed by a 1994 Ford F350 CC,LB,Dually diesel.
Airlift 5000 bags, Prodigy brake control, 5 gauges on the pillar.Used to tow a '97 Jayco 323RKS.

Now an RVIA registered tech. Retired from Law enforcement in 2008 after 25+ yrs.
chuckster57 is online now   Reply With Quote
Old 05-23-2018, 09:13 PM   #4
Firelime
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: Utah
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by Gwoody View Post
Error on the LCD display can only operate manually. Is there a way to reset the system? Thanks for any assistance.
We have started to have this problem on our 337FLS too. What chuckster said. We have been fortunate enough to be able to hook the TV up and rehome. I did have to manually actuate one of the jacks out once before it would home. Remember to remove your tool from the jack if you do this.
Firelime is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2018, 02:28 PM   #5
Gwoody
Junior Member
 
Join Date: May 2017
Location: Horseheads
Posts: 13
Quote:
Originally Posted by chuckster57 View Post
You probably need to “rehome” the jacks. Make sure everything is clear, extend the rear jacks 6-8 inches. Then press and hold retract until all jacks start to retract, let go and ALL THE JACKS will retract. Once they have, you should have cleared the error and can lift the front back up.

MAKE SURE YOUR TV ISNT UNDERNEATH the front.

If it’s ground control 3.0 that system is very sensitive to low voltage.


Thanks for the help. Worked. All is good again.
Gwoody is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2018, 02:28 PM   #6
Gwoody
Junior Member
 
Join Date: May 2017
Location: Horseheads
Posts: 13
Quote:
Originally Posted by Firelime View Post
We have started to have this problem on our 337FLS too. What chuckster said. We have been fortunate enough to be able to hook the TV up and rehome. I did have to manually actuate one of the jacks out once before it would home. Remember to remove your tool from the jack if you do this.


Chucksters tip worked. All is good again.
Gwoody is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2018, 05:24 AM   #7
oldschoolhdmike
Junior Member
 
Join Date: Jun 2018
Location: fortson
Posts: 15
or you should just get rid of it. I will take it off your hands and save you the headache. haha. I really love the 337fls. one of my favorite models.
oldschoolhdmike is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2018, 07:15 AM   #8
cynjon
Member
 
cynjon's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Location: Piedmont
Posts: 42
I had to do the "re-home" with mine this week again. After the initial moment of panic that I always get with a "jack failure" message, a quick re-home does the trick.
__________________
TV: 2016 Ram 2500 CTD
RV: 2015 Cougar 27RKS
Retired USAF
cynjon is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2018, 05:46 AM   #9
Jimh
Junior Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: Monroe
Posts: 2
I had an LF Error on my camper. I hooked my camper to my truck last nite and extended all my stabilizers to the ground then on the control panel I pushed and held the retract button until all stabilizers retracted completely. This will re-set the stabilizers and they should work now.
__________________

Jimh is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
cougar

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by the Keystone RV Company or any of its affiliates in any way. Keystone RV® is a registered trademark of the Keystone RV Company.


All times are GMT -8. The time now is 05:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.