Keystone RV Forums

Keystone RV Forums (http://www.keystoneforums.com/forums/index.php)
-   Repairs & Maintenance (http://www.keystoneforums.com/forums/forumdisplay.php?f=114)
-   -   Springdale 240 bhwe slide not working (http://www.keystoneforums.com/forums/showthread.php?t=40411)

KSH 11-07-2019 08:07 AM

Springdale 240 bhwe slide not working
 
Slide out doesn't work on our trailer. Power is good , batteries connected , everything else works. Found a fuse labeled SO, which I assume means slide out? It's a 25 fuse that was definitely burnt.

I'm going to pick some up after work today, anything else I should look at since I'm assuming something caused the fuse to burn?

Additionally, when I push the slide room out button I don't hear anything at all. I did put in a 10 fuse in there just to try it and nothing happened. Will update after I replace the fuse.

KSH 11-07-2019 08:32 PM

It was just a fuse!

chuckster57 11-07-2019 08:37 PM

Glad itís working, but I find it a bit odd that itís a fuse and not a thermal resetting circuit breaker.

KSH 11-07-2019 08:38 PM

Is there something else you suggest I check as well as preventative maintenance ? Or assume it's all good unless I blow another fuse ?

chuckster57 11-07-2019 08:46 PM

I would see what happens. Carry a couple extra fuses.

KSH 11-07-2019 09:19 PM

Bought a 4 pack.

RickReichert 11-08-2019 08:34 AM

Lubricate!
 
Lubricate often and well!

:D


All times are GMT -8. The time now is 03:08 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.